De producten van Bbie krijgen goedkeuring van Dr. Jetske Ultee!

Posted on April 19, 2012 by Theo Ter Hiirne There have been 0 comments

Onlangs verscheen er op de Blog van Dr. Jetske Ultee een artikel over de babyhuid en babyverzorging. Hierin stelt zij dat we voorzichtig moeten omgaan met de tere babyhuid.

Dat wisten wij natuurlijk al lang! Sterker nog, onze kennis over en ervaring met de babyhuid hebben als basis gediend bij het samenstellen van onze hypoallergene verzorgingslijn “Bbie”. Wij hebben daarbij de gezondheid van uw baby centraal gesteld en zoveel mogelijk ingrediënten gebruikt die identiek zijn aan de werkzame stoffen die van nature in de huid voorkomen.

De Bbie producten van LaifLine zijn veilig

Fijn dat onafhankelijke professionals, zoals Dr. Jetske Ultee, u op weg helpen in de zoektocht naar mooie en veilige babyproducten. Zij hebben tenslotte de kennis om u objectief te adviseren. Onze Bbie Cosmetics Huitjeskrem, Haarloosjon en Oolie
zijn door haar als “geschikte babyproducten” uitgelicht in het artikel "babyhuid en huidverzorging".

Waarom is Bbie goed voor uw baby?

De huid van uw baby is gevoelig voor invloeden van buitenaf, omdat de huid nog niet helemaal is ontwikkeld. Een baby kan daardoor een allergische reactie krijgen op de meest vriendelijk ogende babyproducten, zelfs die producten die het label “voor de gevoelige babyhuid” dragen.

De verzorging van de gevoelige babyhuid vraagt dus om milde producten. Producten die voorzichtig de huid reinigen en beschermen zonder de huidlaag aan te tasten. Onze Bbie producten zijn speciaal samengesteld op basis van de behoefte van de tere babyhuid.

De babyproducten van LaifLine Natural Cosmetics zijn dermatologisch getest, vrij van parabenen, conserveringsmiddelen en hypoallergeen!

Op onze website kunt u alles lezen over de aanbevolen producten, de werking en de ingrediënten. Openheid van zaken is voor u en voor uw baby van belang.

 


This post was posted in Uncategorized

Opmerkingen