LaifLine Cosmetics actief in zowel Belgie als Nederland!

Posted on September 20, 2012 by Theo Ter Hiirne There have been 0 comments

Onze schoonheidsadviseuses zitten niet stil en oogsten succes in het promoten van onze

Manager Pea Schorren en adviseuse Tanja Wolferink waren actief op de welbekende 10e en laatste editie van de Autumn Fair te Haaksbergen dat met het mooie weer een enorm bezoekersaantal trok! Uitgebreid en vakbekwaam make-up advies, make-overs, een leerzame workshop boeken en zelfs interesse voor onze opleiding tot schoonheidsadviseuse kwamen aan bod!

In België is ook een enthousiast team van start gegaan onder leiding van Anja Vandenberghe uit het Belgische Amougies! Deze brachten ons merk onder de aandacht op een druk bezette modeshow waar onze producten met veel enthousiasme werden ontvangen! Ruim 2.000 bezoekers passeerden onze adviseuses die daarmee weer veel promotie hebben gemaakt bij nieuwe geïnteresseerde dames.

En het enthousiasme is groot, niet alleen voor wat betreft de exclusieve inhoud van onze huidverzorging maar ook onze Italiaanse make-up lijn genereert een enorme stijging aan wederaankopen en belangstelling! Niet alleen zo natuurlijk mogelijk maar ook samengesteld uit zeer hoogwaardige exclusieve ingrediënten die waar maken wat ze beloven. De heerlijke parfums die we gebruiken in onze producten veraangenamen het gebruik van ons huid- en body assortiment. Een vast assortiment die men zich eigen kan maken in mooie verpakkingen waarin wij streven naar nog mooiere verpakkingen en een perfecte uitstraling.

Geïnteresseerd? Boek eens een van onze leerzame workshops waarbij wij u graag uitgebreid informeren omtrent de juiste keuze van huidverzorging, u advies kunnen geven bij huidproblemen en prachtige make-overs verzorgen natuurlijk met het doel u en uw gasten optimaal te verwennen!

www.laifline-cosmetics.nl


This post was posted in Uncategorized

Opmerkingen