LaifLine Cosmetics blijft vernieuwen.

Posted on April 14, 2014 by Theo Ter Hiirne There have been 0 comments

In een steeds drukker wordende maatschappij heeft de huid veel te lijden door stress, luchtvervuiling en vermoeidheid. Daardoor stelt de huid steeds hogere eisen aan zijn verzorgingsproducten:

-  ze moeten resultaat gericht zijn en dus werkzaam zijn in zowel de bovenste als de onderste huidlagen.

-  ze moeten zeer vriendelijk en verdraagzaam zijn voor de huid.

 Een goed voorbeeld daarvan is de Confidence Plus lijn van LaifLine Cosmetics voor de rijpere huid. Een belangrijk element uit deze lijn is de duindoornolie die celveroudering tegen gaat en zeer rijk is aan vitamine C, de beste “verslinder” van vrije radicalen. Een extract uit Frambozen houdt het onderhuids bindweefsel stevig. Ook bevat deze lijn een extract uit Tomaat dat een natuurlijke zonnefilter bevat. Heel geschikt tegen de felle voorjaarszon!

Daar er steeds meer vraag komt vanuit de schoonheidssalon zijn we druk bezig de lijn te professionaliseren zowel wat producten als behandelingen betreft.  Er worden regelmatig trainingen voor onze schoonheidsadviseuses georganiseerd zowel op het gebied van huidverzorging en producten als verkooptraining, visagie en wellness.

Onze stand op de Huishoudbeurs werd ook dit jaar weer druk bezocht. Een voltallig team van professionele schoonheidsadviseuses met jarenlange ervaring op het gebied van huidverzorging en visagie hebben veel bezoekers enthousiast gemaakt voor onze producten en voor spectaculaire metamorfoses gezorgd!

                                                                                                  Laifline-Woman-Webversie

 


This post was posted in Ingrediënten

Opmerkingen