Paardenmelk

Posted on February 1, 2012 by Theo Ter Hiirne There have been 0 comments

Paardenmelk staat sinds eeuwen bekend als een geneeskrachtig middel voor een gezond en vitaal leven. Zowel in de Chinese als in de Romeinse cultuur heeft paardenmelk een bijna mythische status weten te verwerven. Cleopatra nam regelmatig haar baden in paardenmelk en dronk het heilzame middel om haar schoonheid te behouden.

Ondersteuning van binnen en buiten

Het gebruik van natuurzuivere paardenmelk in crèmes  heeft een helende werking op verschillende huidproblemen. In paardenmelk zit veel ijzer, vitaminen (A, B, B2, B6, B12, C en E) en mineralen. Met name het hoge gehalte aan vitamine C heeft een anti-oxidante werking. Het beschermt de huid tegen vrije radicalen, die een belangrijke rol spelen bij vroegtijdige huidveroudering.

Naast paardenmelk bevatten onze crèmes ook zoete amandel- en tarwekiem-
olie. Amandelolie wordt vaak gebruikt om de droge huid te behandelen. Het vermindert huidirritatie en brengt uw huid weer in balans. Tarwekiemolie is rijk aan vitamine E, caroteen en lecithine.  Essentiële ingrediënten die ook een belangrijke rol spelen bij het vertragen van de huidveroudering.

Voor de verzorging van het lichaam van binnenuit hebben wij capsules ontwikkeld met paardenmelkpoeder. Paardenmelkpoeder wordt gemaakt door verse melk te vriesdrogen en te vermalen tot poeder. Een belangrijk ingrediënt in onze paardenmelk capsules is lactoferrine, een onstekingsremmend eiwit en een lichaamseigen stof. De lactoferinne wordt in de maag omgezet in een peptide met anti-bacteriëlle eigenschappen. Het verhoogt de weerstand van de huid en reduceert huidklachten. De paardenmelkpoeder in onze capsules bevat geen smaak- of kleurstoffen.

Onze paardenmelk productlijn bestaat uit capsules, gezichts- en lichaamsverzorging.

Capsules paardenmelk

Deze capsules ondersteunen de natuurlijke reiniging van het lichaam van binnenuit. De 100% natuurzuivere melkpoeder bevat vitamine A , B1, B2, B6, B12, C, D en E.

Paardenmelk capsules ondersteunen de natuurlijke reiniging van het lichaam

Gezichtsverzorging

Huidoneffenheden worden effectief bestreden door deze zorgvuldig samengestelde, natuurlijke gezichtscrèmes.

De Excellent crème voor de gezichtshuid met 100% natuurzuivere paardenmelk


Lichaamsverzorging

De verzorging voor het lichaam bestaat uit een bodymilk, een hand- en voetcrème, natuurlijke zepen en een spierbalsem.


Paardenmelk Lactate Shampoo voor de gevoelige hoofdhuid

Voor een optimaal resultaat worden de paardenmelk crèmes in combinatie met de capsules gebruikt.


This post was posted in Uncategorized

Opmerkingen