Schoonheidsadviseuses Laifline in training voor Libelle beurs met spetterende acties en make-overs!

Posted on May 1, 2012 by Theo Ter Hiirne There have been 0 comments

Voor alle vrouwen in Nederland wordt het weer volop genieten en schoppen tijdens de aankomende Libelle beurs in Almere van 7 t/m 13 mei as. LaifLine Cosmetics zal uiteraard weer aanwezig zijn met een vakkundig team van professionele Schoonheidsadviseuses.

We blijven trainen met onze LaifLine Schoonheidsadviseuses                                  De puntjes zijn weer op de i gezet tijdens een uitgebreide training bij de Witte Bergen in Eemnes afgelopen zaterdag! De productkennis werd weer bijgeschaafd waarbij de nadruk werd gelegd op het geven van correcte en deskundige informatie met een optimale benadering en een luisterend oor naar onze klanten!

Waarmee onderscheiden wij ons en wie is LaifLine eigenlijk!                                   Waarom is LaifLine nu zo bijzonder ten opzichte van de ruime keus aan huidverzorging en make-up in Nederland en waar staan wij voor?

LaifLine Cosmetics is ontwikkeld in een bedrijf met al meer dan 100 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van een groot scala van meer dan 800 producten en telt inmiddels 30 vakbekwame medewerkers. De kennis die in al die jaren is verzameld heeft de prachtige lijn van Laifline neergezet die geschikt is voor het hele gezin wat toch ook uniek genoemd mag worden. Voor ieder huidtype en ieder gezinslid, de baby, tiener, vrouw maar ook man zijn er hoogwaardige en zo natuurlijk mogelijke producten neergezet.

De producten van Laifline zijn niet alleen verkrijgbaar via onze website maar met name via onze hoog opgeleide schoonheidsadviseuses die u met hun uitgebreide kennis een gezellige maar vooral leerzame gratis workshop kunnen bieden bij u thuis!

De producten voelen, ruiken en proberen in onze stand met een persoonlijk huidverzorgingsadvies en/of Mini Metamforfose! En natuurlijk aantrekkelijke acties!                                                                                                                                 Een ieder die nog geen kennis heeft gemaakt met deze prachtige producten bieden wij de kans deze te voelen, ruiken en proberen tijdens de grote beurzen die Nederland te bieden heeft. Zo ook tijdens de aankomende Libelle beurs in Almere die gehouden wordt van 7 t/m 13 mei as. Hier ontvangen wij u graag met een gratis Mini-Metamorfose met spetterende aanbiedingen! Neem plaats op een van onze stoelen bij een van onze adviseuses en laat u optimaal adviseren omtrent onze prachtige productlijn! Wij zijn te vinden op de standnummers 3.328 en 3.330! Enerzijds de cosmetica en huidverzorging en anderzijds ons mooie assortiment sieraden uit het LaifLine Bijoux assortiment (zie onze site www.laifline-bijoux.nl).

Wij zien u graag terug in onze stand en wensen u gezellige en zonovergoten dagen!

Het LaifLine Team

 


 


This post was posted in Uncategorized

Opmerkingen