Werken in de Cosmetica branche

Posted on January 13, 2012 by Theo Ter Hiirne There have been 0 comments

Bent u op zoek naar een leuke baan als Schoonheid Adviseuse met extra inkomen, goede bijverdienste en zelfstandigheid? Kies voor LaifLine Cosmetics!

LaifLine heeft een prachtige job voor u

LaifLine Cosmetics is een nieuw beautyconcept in Nederland ontwikkeld vanuit onze passie voor mens en welzijn. Hierbij is ingespeeld op de nieuwste natuurlijke kwaliteitsproducten van deze tijd met hoogwaardige ingrediënten en texturen. De verkoop van deze exclusieve producten worden door goed opgeleide, onafhankelijke adviseuses door heel Nederland verzorgd.

De voordelen van een LaifLine  Adviseuse

Altijd al affiniteit met cosmetica en huidverzorging gehad? Dan is dit uw kans om van uw hobby uw werk te maken. De flexibiliteit van het werk als LaifLine Adviseuse maakt het inpasbaar in ieders persoonlijke situatie. Of u op zoek bent naar extra bijverdienste of financiële zelfstandigheid, fulltime of parttime, LaifLine biedt u die kans.

Door het volgen van de LaifLine trainingen en workshops kunt u zich ontwikkelen in het prachtige vak van Schoonheid Adviseuse en bepaalt u hoeveel u verdient. Binnen LaifLine zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden.

Gezamenlijk investeren in groei

Uw financiële investering is minimaal en u krijgt er veel voor terug. LaifLine biedt u een uitgebreid trainingsprogramma, persoonlijke begeleiding en een prachtig starterspakket. Alles om goed opgeleid van start te gaan en te groeien in uw vakgebied.

Wat u kunt verdienen

LaifLine staat in de branche bekend om zijn betrouwbaarheid, interne opleidingen, professionele en gemotiveerde Adviseuses en uitstekende verdiensten.

Wij zijn een organisatie met oog voor het individu. Bij ons bent u de baas over uw agenda en bepaalt u zelf de hoogte van uw inkomen. U verzorgt de gezellige thuisparty en bestellingen. Wij zorgen dat de bestellingen in luxe verpakkingen worden afgeleverd bij de gastvrouw van de thuisparty.

LaifLine Adviseuse worden

Bent u minimaal 23 jaar, goed verzorgd en in het bezit van een rijbewijs en auto? Dan verwelkomen wij u graag in ons LaifLine Beauty Team.

Wilt u eerst meer informatie over werken bij LaifLine? Neem dan contact op met:

LaifLine Cosmetics
Simone Hoffstedde
s.hoffstedde@laifline-cosmetics.nl

www.laifline-cosmetics.nl


This post was posted in Uncategorized

Opmerkingen